Osta lippujaCityFest Facebookissa

LA 8.6.2019

@ Loimaan Seurahuone

Info

Festivaalialue
Festivaalit järjestetään keskellä Loimaata, Loimaan Seurahuoneen alueella osoitteessa Satakunnantie 26. Festivaalialue koostuu ulos rakennettavasta lavasta, sekä sisältä löytyvistä kahdesta pienemmästä lavasta.

Festarialueelle rakennetaan lisäksi useita erilaisia myyntipisteitä jossa saatavilla virvokkeita vaativaankin makuun. Alueelta löytyy myös vesipiste jossa nesteytyksestä voi huolehtia maksutta.

Huomioithan että festivaalien aikana kulkua Loimaan Seurahuoneen läheisyydessä on rajoitettu ja myös teitä on suljettu autoliikenteeltä.

 

Ikäraja
Tapahtuma on K-18 ja koko alue on merkitty anniskelualueeksi, saat siis ostaa juoman ja nauttia sitä laadukasta musiikkia kuunnellen missä tahansa alueella. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi festarialueen porteilla.

 

Rannekkeenvaihto
Kaikki ennakkoon ostetut liput tarkastetaan elektronisesti portilla ja vaihdetaan rannekkeeseen. Rannekkeen avulla voit poistua ja palata takaisin alueelle koko festivaalien ajan.


Kaikkien lipputyyppien osalta rannekkeenvaihto tapahtuu Käsityöläiskadun sisäänkäynnistä. VIPit ja SuperVIPit saavat vaihdettua lipun rannekkeeseen vain heille varatusta sisäänkäynnistä.

 

Saapuminen paikalle
Festivaalit sijaitsevat aivan keskellä kesäistä Loimaata, joten kulkeminen onnistuu parhaiten kävellen tai polkupyörällä. Lähellä on myös erittäin hyvin pysäköintitilaa ja auton saakin varmasti parkkiin esimerkiksi torin ympäristö sekä lähialueen katupysäköinnit.


Loimaa on myös kivasti saavutettavissa esimerkiksi junalla tai linja-autolla.

 

Kaikkien lipputyyppien osalta rannekkeenvaihto tapahtuu Käsityöläiskadun sisäänkäynnistä. VIPit ja SuperVIPit saavat vaihdettua lipun rannekkeeseen vain heille varatusta sisäänkäynnistä.

 

Taksit
Kuten aina kun Loimaalla on pöhinää, myös CityFest-viikonloppuna pääsee näppärästi kulkemaan taksien avulla. Lähin taksitolppa sijaitsee Loimaan Torilla.

 

Lipunmyynti
Tapahtumaan myydään ovelta lippuja hintaan 40 euroa. Maksutapana portilla kelpaa käteinen ja kortti. Lipunmyynti tapahtuu Käsityöläiskadun sisäänkäynnin yhteydessä.

 

Narikka
Tapahtuma-alueella on narikka, jonne voit tarvittaessa jättää ylimääräiset vaatekerrokset säilytykseen.

Tupakointi

Alueelta löydät erikseen merkityt tupakointialueet. Huolehdithan siis itsesi tupakoimaan siihen varatuille paikoille.

 

Turvallisuus
Kulku festivaaleille tapahtuu aina turvatarkastuksen kautta, joten varmistathan että laukussasi tai mukanasi ei ole mitään festareilla kiellettyä.

 

Tapahtumaan ei saa tuoda
 • Pulloja, purkkeja tai tölkkejä (eikä muussakaan muodossa olevia omia juomia)
 • Sateenvarjoja
 • Retkituoleja
 • Juomia, olivatpa ne sitten avattuja tai avaamattomia
 • Lemmikkieläimiä
 • Huonekaluja, mopoja tai mopoautoja
 • Aseita, asekopioita tai niitä muistuttavia esineitä, räjähteitä, linkkuveitsiä, puukkoja, laserosoittimia, spraymaaleja, tusseja, työkaluja yms. mitä tahansa millä voisi vahingossa teloa itseään tai toista tai aiheuttaa muuten vain vahinkoa
 • Järjestelmäkameraa, videokameraa tai selfiekeppiä
 • Huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojaliiviä muistuttavia vaatekappaleita tai asusteita
 • Mitään sellaista mitä et normaalistikaan ottaisi mukaasi illanviettoon tai yökerhoon
 • Rähinämieltä
Tapahtumaan saa tuoda
 • Yhden läpinäkyvän ja tyhjän 0,5l juomapullon, löydät alueelta maksuttoman vesipisteen jossa pullon voit täyttää.
 • Itsensä nauttimaan kesäisestä kaupunkifestarista ja siihen vaadittavat vaatteet ja mahdolliset ehostusaineet (meikit).
 • Roppakaupalla festarifiilistä!

Tapahtuman aikana järjestäjällä on oikeus kieltää tai sallia tässä listassa mainitsemattomien esineiden tuominen alueelle tapauskohtaisesti.

Tapahtumassa päivystää SPR:n koulutettu ensiapuhenkilöstö.

 

Oravannahat ja muut maksuvälineet

Maksuvälineenä tapahtumassa käyvät käteinen ja kaikki yleisimmät kortit. Valitettavasti oravannahkoja tai markkoja emme hyväksy. Lähin automaatti löytyy Loimaan Osuuspankin seinästä osoitteesta (Väinämöisenkatu 6).

 

Tapahtuman aikainen yhteyshenkilö

Greta Grönholm
+358 40 7600813

YHTEISTYÖSSÄ:

 

Hurrikaani Bisons Loimaan Seudun Ympäristöhuolto Oy

Copyright CityFest  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia